Trainingen

Om mee te mogen doen met de Tang Boxing trainingen moet je ouder zijn dan 10 jaar en het leerlingen formulier invullen en ondertekenen. De regels van de school erkennen en de maandelijkse leerling bijdrage aan de stichting betalen.

Inschrijf bijdrage per persoon                       Éénmalig een bijdrage €25,- p.p.

Bij gevorderden leerlingen wordt verder ingegaan op specifieke stijlen. In alle lessen is een goede energieke en juiste houding en uitstraling belangrijk. Alle lessen volgen de schoolvakanties.

Examengeld per persoon                                Bijdrage per examens €45,- p.p. (Bij verhindering geen restitutie)

Kleding tijdens training

In de wuguan kan alleen op blote voeten worden getraint en bestaat de kleding uit schone trainingskleding:

  • een zwarte trainingsbroek;
  • en een wit of zwart trainings t-shirt met opdruk.

Het trainings T-shirt met opdruk kan bij de stichting worden aangeschaft. Let op! kleding met opdruk zoals hieronder nooit in wasdroger doen! Opdruk altijd op lage temperatuur onder 60 graden wassen en drogen. Dus niet in wasdroger!

Tang Boxing Zwart trainings t-shirt, stretch, v-hals             Prijs: €25,- p.st.

Voorbeeld Tang Boxing trainingskleding:

Betaling van Bijdrage en Subsidies

De cursus bijdragen aan de stichting kun je alleen via een automatische incasso voldoen. Hierdoor steun de leerling de stichting om voort te laten bestaan, in een zaal te kunnen trainen en les te ontvangen. Leerlingen die geen bijdrage hebben betaald kunnen niet aan de lessen deelnemen en geen gebruik van de faciliteiten maken.

Schoolvakanties worden gewoon doorbetaald. Bij de leerling bijdrage is al rekening gehouden met (verplichte) vakantie periodes, dus u betaald tijdens de vakantieperiodes gewoon door.

De gemeente verstrekt, als u een laag inkomen heeft subsidie. Het Jeugdsportfonds is er voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar waar onvoldoende geld is om lid van een sportvereniging te worden. In dat geval kan er een beroep op het Jeugdsportfonds worden gedaan. Het fonds betaalt dan de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. De maximale bijdrage bedraagt € 225,00 per kind, per cursusjaar. Meer info hierover kunt u vinden op de site van de gemeente.

Opzegging

Opzegging van gebruik van de trainingsruimte en deelname aan de lessen kan een maand van tevoren met begin per hele maand. Zeg je dus bijvoorbeeld op 5 juni op dan stop de les per 1 augustus, anders gaat de automatische incasso nog door. Opzegging gebeurt door een email te sturen aan de stichting, met daarin de reden van opzegging.

Aansprakelijkheid

Tang Boxing is een handelsnaam van de Tang Boxing Stichting. Het bestuur en medewerkers van de stichting stellen zich niet aansprakelijk voor letsel en/of eventuele schade, diefstal of verlies van eigendommen van de beoefenaren, leerlingen, sponsoren en bezoekers bij Tang Boxing. Tevens zijn zij niet verantwoordelijk voor het gedrag van de leerlingen. Bij incorrect gedrag van een leerling binnen of buiten de school, volgt verwijdering.